Bereid met dagverse melk
De carameltompouce en roomtompouce met luchtig bladerdeeg, banketbakkersroom en slagroom.
Onze tompoucen zijn bereid met dagverse melk die wij lokaal afnemen van een Sallandse melkveehouderij.
Lindeboom Patisserie Chocolaterie
Maandag | 8.30 – 18.00 uur |
Dinsdag | 8.30 – 18.00 uur |
Woensdag | 8.30 – 18.00 uur |
Donderdag | 8.30 – 18.00 uur |
Vrijdag | 8.30 – 18.00 uur |
Zaterdag | 8.00 – 17.30 uur |
Zondag | gesloten |
Winkel:
Kerkstraat 39, 8011 RV Zwolle
Bakkerij:
Gasthuisdijk 8A, 8041 AG Zwolle
Tevens afhaalpunt voor uw bestelling.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Laat hieronder een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Uw gegevens worden niet op deze website opgeslagen maar alleen gebruikt om contact met u op te nemen.